Allmän information

 

Körlektioner:

Vi erbjuder körlektioner under följande tider

Måndag-torsdag 7.30 - 17.40
Fredag              7.30 - 12.40
En körlektion är 55 minuter lång.

Avbokning av körlektion:

Om du behöver avboka en körlektion måste du göra det senast vardagen före kl 13.00, annars kommer du debiteras 90% av lektionens ordinarie pris.. Om du blir sjuk och inte haft möjlighet att avboka före denna tid, kan lektionen avbokas utan avgift mot uppvisande av ett sjukintygintyg, utfärdat av målsman eller nära anhörig.

Avbokningsvillkor för riskutbildning 1 och handledarkurser:

Anmälan är bindande men avbokning och ombokning kan ske fram till en vecka innan kursstart med full återbetalning. Vid avbokning fram till 3 dagar innan kursstart återbetalas kursavgiften och vid senare avbokning sker ingen återbetalning. Vid sen avbokning pga sjukdom krävs läkarintyg. Avbokning kan göras via telefon och mail. Om vi av någon anledning ställer in en kurs eller ändrar datum och ni inte har möjlighet att komma till det nya datumet återbetalas givetvis hela kursavgiften.

Betalningsvillkor:

Betalning sker i förskott, du kan betala med Kort, Swish, Bankgiro eller Kontant. Om betalning inte sker senast samma dag som den genomförda lektionen tillkommer en avgift på 100 kr per lektion. Aktuella priser hittar du på vår webbplats samt på plats hos oss på trafikskolan. Priserna kan komma att ändras under utbildningens gång. Öppet köp 365 dagar på ej nyttjat belopp/tjänst/vara. Förskottsbetalningar & utbildningar gäller i 2 år från betalningsdatum, efter det förfaller ej nyttjat belopp. Du håller själv koll på hur många körlektioner du har tagit. Du kan alltid se aktuellt saldo samt antal bokade lektioner på elevcentralen.

Teori:

Hos oss erbjuder vi 6 st teorilektioner, en teorilektion är ca 2 timmar.

Teorifrågor och tester kan du göra via Elevcentralen som du antingen når via en webbläsare eller en mobilanpassad app - Körkort nu med Elevcentralen.

Handledare:

Vi ser gärna att du tar med din privata handledare på några körlektioner. På så vis kan du få en effektivare utbildning.
Om du övar på mc ser vi gärna att din handledare kommer på egen mc.
Vi tar tillsvidare inte med handledare eller andra i bilen med hänsyn till Corona Pandemin.

Om du blir missnöjd:

På Tommys Trafikskola ser vi det som ett ansvar att ta god hand om dig som kund. Skulle du uppleva dig felaktigt behandlad eller inte är nöjd med din utbildning måste vi få veta det. Som medlem i STR tillämpar vi STRs praxis för avbeställning och återbetalning. Om du känner dig missnöjd med oss eller med den utbildning vi tillhandahåller så ska du självklart i första hand prata med oss. Om vi inte kan komma överens så har STR en reklamationsnämnd du kan kontakta. Du kan du läsa mer om STR:s praxis och reklamationsnämnd här:

STR:s-Praxis och Reklamation