Vad tycker våra kunder

Vi är både glada och ödmjuka inför de fina omdömena på  Facebook och eniro.se men slår oss inte till ro utan försöker bli bättre hela tiden!

 

"Väldigt bra trafiklärare och trevlig personal. Trafiklärarna ger fantastisk bra feedback och att ta körkort blir tio gånger enklare med Tommys Trafikskola."

 

"Grejade MC körkortet hos Tommys Trafikskola och kan inte vara mer nöjd. All personal är väldigt trevliga och gör körkortsresan så enkel och smidig som möjligt."

 

"Kanonhärligt bemötande från alla på trafikskolan! Pedagogiken var även den härlig och det kändes som att alla timmar på körskolan hade ett syfte och att de aldrig uppmanade en att ta mer timmar än nödvändigt (har ett körkort som bevisar att det inte var för lite heller). Kan rekommenderas starkt!"

 

"Tommys Trafikskola är en fantastisk trafikskola med trevliga presonal som alltid finns där för att hjälpa till! Rekommenderar starkt till alla där ute som skall ta körkort!"

 

"Tog mitt körkort via Tommys Trafikskola och jag är så nöjd och glad att jag valde just Tommys! Personalen är helt otroliga!"

 

"Jag rekommenderar Tommys Trafikskola till alla som vill och har möjlighet att ta ett mc-körkort men även B-behörighet."

 

"Jag vill tacka Tommys trafikskola för allt ni gjort! Ni har inte bara varit fantastiska instruktörer med otroligt kompetens, utan ni har även varit ett enormt stöd. "

 

"Efter att jag prövat några andra trafikskolor insåg jag att jag är såpas gammal (54årig Tant) att jag behöver nån som värkligen vill ta sig an mig med värme o tålamod, nu när jag ska ta mitt efterlängtade MC-kort. Så efter rekomendationer kom jag till Tommys Trafikskola. Jag kunde aldrig drömma om att det fanns så underbart goa o duktiga människor som Tommy, Daniel och Jane på Tommys Trafikskola.Otroligt proffsiga o så fantastiskt varma, man kan inte säga det för ofta,TOMMYS TRAFIKSKOLA är bara BÄST. Jag är så lycklig o tacksam över att jag kom till er."