Vad tycker våra kunder

Vi är både glada och ödmjuka inför de fina omdömena på  Facebook och google.se men slår oss inte till ro utan försöker bli bättre hela tiden!

 

"Jag började här i höstas och har haft Jelena som trafiklärare. Hon är underbar, precis som alla andra på Tommys trafikskola. Jelena är en sjukt bra lärare som passar bra ifall man vill ha lite snack medan man kör. Lagom mycket snack såklart. Kunde inte önskat mig något bättre än de som finns på Tommys, underbar stämning där och alla är jättesnälla. Tack till er hos Tommys!!"

 

"Jag tog MC-kort under försommaren 2023 med hjälp av Tommys Trafikskola. MC-lärarna Tommy och Lena var fantastiskt bra. Båda har en mycket hög kompetens och många års erfarenhet. Jag kände mig alltid trygg, säker och fick en tydlig feedback om hur lektionen gick och om vad vi ska öva på vid nästa tillfälle. Förutom dessa härliga lärare finns även klippan Malin på kontoret som håller ihop allt på ett förträffligt sätt med en härligt humor. Jag rekommenderar varmt Tommys Trafikskola!"

 

"Jag skulle starkt rekommendera Tommys TS till alla som söker efter en trafikskola med bra teorilektioner och fantastiska lärare!! Både kör- och teorilektionerna är verkligen utmärkta. Lärarna tar sig tid att se till att alla elever förstår koncepten fullt ut och de är alltid tålmodiga och förklarar på ett sätt som är lätt att förstå. De är verkligen dedikerade och engagerade, och det märks verkligen i hur de undervisar i teori och praktik. Alla personalen gör ett fantastiskt jobb att man alltid känner sig välkomnad och stöttad."

 

"Rekommenderar varmt! Professionella och metodiska lärare, hjälper hela vägen till målet! Tack så mycket, fina Fereshteh och Tommy!"

 

"Kanonhärligt bemötande från alla på trafikskolan! Pedagogiken var även den härlig och det kändes som att alla timmar på körskolan hade ett syfte och att de aldrig uppmanade en att ta mer timmar än nödvändigt (har ett körkort som bevisar att det inte var för lite heller). Kan rekommenderas starkt!"

 

"Tommys Trafikskola är en fantastisk trafikskola med trevliga presonal som alltid finns där för att hjälpa till! Rekommenderar starkt till alla där ute som skall ta körkort!"

 

"Tog mitt körkort via Tommys Trafikskola och jag är så nöjd och glad att jag valde just Tommys! Personalen är helt otroliga!"

 

"Jag vill tacka Tommys trafikskola för allt ni gjort! Ni har inte bara varit fantastiska instruktörer med otroligt kompetens, utan ni har även varit ett enormt stöd. "

 

"Efter att jag prövat några andra trafikskolor insåg jag att jag är såpas gammal (54årig Tant) att jag behöver nån som värkligen vill ta sig an mig med värme o tålamod, nu när jag ska ta mitt efterlängtade MC-kort. Så efter rekomendationer kom jag till Tommys Trafikskola. Jag kunde aldrig drömma om att det fanns så underbart goa o duktiga människor som Tommy, Daniel och Jane på Tommys Trafikskola.Otroligt proffsiga o så fantastiskt varma, man kan inte säga det för ofta,TOMMYS TRAFIKSKOLA är bara BÄST. Jag är så lycklig o tacksam över att jag kom till er."