Bil

T-Roc i korsning2

Vill du ta körkort? Välkommen till oss!

När du ska ta körkort för personbil är det till oss du ska vända dig! Här på Tommys satsar vi stenhårt på att vara trafikskolan med:

"Professionella lärare, tryggt och trevligt utbildningsklimat, effektivitet och kvalitet"

Detta och det faktum att vi är medlemmar av STR, Sveriges Trafikutbildares Riksförbund, innebär för dig som kund en trygghet i din utbildning. Detta i kombination med att vi har god renommé bland våra kunder borgar för att du får en bra utbildning hos oss. Läs gärna omdömen från tidigare kunder här. Är du det minsta osäker, vill vi föreslå att du helt enkelt provar en körlektion. Självklart helt utan förpliktelser! Det är viktigt att personkemin stämmer mellan lärare och kund.
Du måste ha ett giltigt körkortstillstånd för personbil för att boka körlektioner.

Vår teoriundervisning är uppskattad och erbjuder 6 st tillfällen + en kostnadsfri informationsträff. Under lektionerna ges du som elev möjligheten att fråga och diskutera med din lärare och med andra i gruppen. Du går självklart lektionerna hur många gånger du vill utan extra kostnad!

Om du övningskör hemma ser vi gärna att du tar med dig din privata handledare. Vi erbjuder utbildning för Automat bil, klicka här för mer info.

Via din inloggning i vår elevcentral kan du enkelt boka körlektioner, se din utveckling och framgång vid körlektionerna, se komplett betalningshistorik samt skicka frågor till oss.

Varmt välkommen som kund hos oss!