MC

Här på Tommys brinner vi för motorcyklar!

Vi kör själva mc privat och ser det som en självklarhet att sprida denna frihetskänsla till våra elever. Så oavsett om dina drömmar handlar om att sakta glida genom landskapet med rapsfälten böljande runt dig, kryssa genom länderna på väg ner mot alperna eller helt enkelt pendla till jobbet utan att behöva betala trängselskatt så kan vi på Tommys Trafikskola hjälpa dig med denna frihet, vi har faktiskt gjort detta ända sedan 1976.
Du måste ha ett giltigt körkortstillstånd för Mc för att boka körlektioner.

Vi utbildar på behörigheterna A och A2 och vår målsättning är tydlig:

"Professionella lärare, tryggt och trevligt utbildningsklimat, effektivitet och kvalitet"

Du kör på trafikskolans hojar och har du inte egna mc-kläder kan du hyra av oss. Vi använder oss av professionell radioutrustning så att du som kund under lektionen också kan fråga om det är något du undrar över. Din lärare bedriver självklart utbildningen på egen mc för att kunna visa övningarna på bästa sätt.

Vi vill helt enkelt vara det självklara valet när du ska ta ditt mc-kort. Hör av dig så förklarar vi närmare och lägger upp en personlig plan för just dig!

Mc-info kväll

Vi kommer smygstarta säsongen med en mc-infokväll på torsdag 22 februari kl. 18.00. OBS! 22/2 är nu fullbokad! Vi har lagt in ett nytt datum: torsdag den 7/3 kl 18.00. Vi kommer prata om mc-utbildningen, utrustning, olika hojar och mycket mer. Vi bjuder på fika och du kommer få med dig en "goodiebag" med lite överrakningar. Anmäl dig nedan!

Ja, jag kommer på informationskvällen om MC den 7 mars kl 18.00 !

Ditt namn(Obligatoriskt)

Mc-bild med Armin_2